Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A vadászház.lap.hu olyan szálláshelyek gyűjteménye, amelyek valóban vadászházként funkcionálnak. Függetlenül az üzemeltetés módjától képesek a vadászok igényeinek megfelelni, azaz természetes környezetben találhatóak, fogadják a vadászkutyás vendégeket is, valamint biztosítják a fegyverek biztonságos elhelyezését is.

 

A fenti cél elérése érdekében az ajánlott link felvételének a következő feltételei vannak:

 - A szálláshely nevében vagy egyéb alcímében utal a vadászház (vadászlak, vadászkastély, erdészház, stb.) jellegre.

 - Az épület természetes környezetben (erdei vagy mezei külterületen, esetleg parkosított belterületen) található.

 - Az épület belső kialakítása is utal a vadászházra jellemző adottságokra (természetes anyagokból készült bútorok, trófeák vagy vadbőrök, stb.).

 - A vadászház internetes oldala /és a szálláshely kiszolgáló személyzete is/ megfelelő információval rendelkezik a környék vadászati lehetőségeiről, és ezek elérhetőségeiről. A vadászház honlapján nem elegendő a területileg releváns vadásztársaságok felsorolása (vagy "belinkelése"), hanem összefoglaló információk megjelenítése is szükséges.

 - Az épületben biztosított a vadászkutyával érkező vadászvendégek elhelyezése is, és ez a vadászház honlapján is megjelenik (tájékoztató információkkal).

 - Az épületben biztosított a vadászfegyverek biztonságos elhelyezése is, és erre a vadászház honlapja is utal.

 

(Ha a vadászház honlapja a fenti speciális, valamint a Startlap által előírt általános linkajánlási kritériumoknak való megfelelést nem teljesíti, úgy a Szerkesztő jogosult a link felvételét elutasítani, vagy a honlap üzemeltetőjét a fenti információk megjelenítésére felkérni.)